top of page

10 цікавих фактів про фірмове морозиво від Honey Cafe



1. Суничне готують тільки з лісової суниці, яку збирають у селах та передають кошиками. Минулого року назбирали 700 кг.


2. Шоколадне готують тільки з моносорту шоколаду Танзанія. Його обирають серед 15-ти інших, бо саме він має надзвичайну ягідну кислинку.


3. Фісташкове містить фісташки з турецької провінції Антеп, бо вони балансують смак своїм солодкувато-солоним присмаком, та фісташкову пасту власного виробництва, яку кондитери Honey готують з секретної пропорції сирих та смажених фісташок.


4. Солона карамель в основі має фірмову темну хані-карамель, рецепт якої вдосконалювали роками.


5. Для морозива карамель-печені яблука, наші українські яблука запікаються з мадагаскарською ваніллю, що додає смаку вишукану ароматику.


6. Веган-матча готують на основі японської матчі найвищої якості, тому справжні матча-лавери так його цінують.


7. Полуниця-грейпфрут-юзу — найбільш цікаве гастрономічне поєднання смаків. Вишукана цитрусова гіркота двох неочевидних для морозива цитрусів відтіняє насичений смак полуниці. А ще це морозиво чудово втамовує спрагу.


8. Веганське ананас-манго-маракуйя ніколи із заплющеними очима не відрізнити від вершкового. Бо там є секрет, але на то він і секрет


9. Фундук-праліне або італійську Ночіолу готують із фундучною пастою власного приготування. Кондитери Honey смажать горіхи і перетирають їх на спеціальних кам’яних валах.


10. Пломбір у шоколаді — це той самий пломбір з дитинства. Кондитери Honey довго шукали саме цей смак, і знайшли. А ще додали у глазур французські хрусткі вафлі.

Comments


bottom of page